Vijfjarig jubileum Briljant!

Het 5-jarige bestaan van Briljant! is feestelijk gevierd. Wethouder Aart Slob van de gemeente Lingewaard sprak vol lof over deze unieke samenwerking tussen RijnWaal Zorggroep en Albero Zorggroep.Op 13 oktober 2019 is het 5-jarige bestaan van Briljant! feestelijk gevierd. Wethouder Aart Slob van de gemeente Lingewaard sprak vol lof over deze unieke samenwerking tussen RijnWaal Zorggroep en de Betuwe Dagbesteding, onderdeel van Albero Zorggroep. Slob onthulde een prachtige plaquette. Er was taart voor al onze Briljantjes die deze werklocatie tot een succes maken.

Sinds 2014 werkt de RijnWaal Zorggroep samen met De Betuwe Dagbesteding. Op de locatie St. Jozef in Gendt zijn (jong) volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam in het restaurant, de huishouding en nog veel meer. Deze dagbesteding kreeg de passende naam Briljant. De bewoners genieten van alle vrolijkheid en de extra aandacht. Na 5 jaar zijn de Briljantjes niet meer weg te denken zijn uit St. Jozef.

Voorafgaand aan deze feestelijke dag was de Gelderlander al van de partij. Over deze speciale samenwerking publiceerde de krant dit artikel: https://www.gelderlander.nl/lingewaard/meer-mensen-met-een-beperking-krijgen-in-lingewaard-kans-op-werkervaring-in-de-zorg~a9660208/

Wethouder Aart Slob en Lisanne Gaarman onthullen samen de plaquette

Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten