Aan de slag

Bij arbeidstrainingscentrum Aan de slag kun je de handen uit je mouwen steken en laten zien wat je kunt. Deze wijze van dagbesteding is er op gericht om je een toekomstperspectief te bieden in de vorm van een studie, externe stage of betaalde baan.Wij kijken hiervoor naar jouw arbeidsmogelijkheden. We brengen hierbij in kaart wie je bent en wat je kunt. Vervolgens gaan we samen onderzoeken wat je wilt leren en wat je wilt gaan doen. Dit is alles met het doel om jou in de toekomst écht aan de slag te laten gaan.

Wat ga ik doen bij Aan de slag?

Bij het arbeidstrainingscentrum hebben we zo’n realistisch mogelijke werkomgeving gecreëerd. Je werkt in een heuse productiehal samen met collega’s aan echte opdrachten. Denk daarbij aan het samenstellen van producten, inpakwerk en sealen van producten. Ook kan het zijn dat je items van stickers moet voorzien. Ander werk is montage en sortering of het verzorgen van mailingen. We hebben dus een diversiteit aan werkzaamheden. Voor de ene opdracht is wat meer technisch inzicht vereist en voor de andere uiterste nauwgezetheid. Wat de opdracht ook is, het is altijd gezellig in de productiehal. En voordat je het weet, is de klus geklaard en staat een volgende opdracht gereed. De afwisseling is dus groot.

Leren en ontwikkelen

Je bent om te leren, dus er mag best eens een keer iets fout gaan. We leren je structuur aan te brengen in je leven. Dat begint met op tijd komen en zaken goed inplannen. Ook voor je zelf opkomen, organiseren en drempels nemen behoren hiertoe. We proberen het beste in jou boven te halen en je klaar te stomen voor de toekomst. Vind je het lastig om in een drukke ruimte te werken? Wij hebben ook stilteplekken. In alle rust en in je eigen tempo kun je hier je werkzaamheden uitvoeren.

  • Werkzaamheden
  • Inpakken
  • Sealen
  • Montage
  • Assemblage
  • Verzorgen van mailingen
  • Stickeren
Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten