Briljant!

In de zorg komen ze handen te kort. Ook in zorgcentrum St. Jozef in Gendt. De Betuwe Dagbesteding biedt in de vorm van Briljant! daarom deze extra handen aan. Zorgcentrum St. Jozef is een kleinschalig zorgcentrum met een dorpskarakter.Ivm met Corona is deze locatie tijdelijke gesloten

Briljant! biedt diverse woonvormen aan: voor intensieve zorg voor dementerenden, ouderen met een lichamelijke aandoening of die dagelijks zorg nodig hebben. Het is een plaats van ontmoeten en activiteiten. Het zorgcentrum biedt welzijnsactiviteiten, dagopvang en een restaurant.

Leer- en werkplek bij Briljant!

Het restaurant is voor iedereen toegankelijk. Ook als je niet in het zorgcentrum woont. Onze deelnemers van Briljant! ondersteunen de medewerkers van het zorgcentrum op een breed vakgebied.

Gastvrouw of gastheer

Als gastvrouw of gastheer zorg je ervoor dat de deelnemers aan de dagopvang het aan niks ontbreekt. Je helpt bij het lopen van koffie- en theerondes en ondersteunt bij de activiteiten.

Restaurantwerkzaamheden

In het restaurant is de aard van de werkzaamheden gevarieerd. Je helpt bij het bereiden van de gerechten. In de spoelkeuken doe je de afwas. Of helpt bij het afruimen van de tafels.

Huishoudelijke werkzaamheden

Je assisteert bij de huiselijke werkzaamheden in de zorgappartementen. Je haalt de was mee op. Of je bent van dienst bij schoonmaakwerkzaamheden van de algemene ruimtes.

Activiteiten begeleiden

Om vereenzaming te voorkomen organiseert het zorgcentrum activiteiten voor de bewoners en voor deelnemers aan de ouderendagbesteding. Ook jij kunt hier een bijdrage aan leveren.

Het is een greep uit de mogelijkheden die Briljant! biedt. Weet je nog niet wat je leuk vindt? Je kunt een aantal dagen proefdraaien. Je rouleert dan over de verschillende afdelingen. Heb je iets nog nooit gedaan, dan hoeft dat geen drempel te zijn. Wij kijken wat binnen het vermogen van je kunnen ligt. Uiteraard krijg je opleiding en de benodigde begeleiding. Je voert de werkzaamheden zelfstandig of samen uit. Precies wat bij je past. Je hebt veel contact met mensen.

Werkzaamheden

  • Koffierondes lopen
  • Huishoudelijke dienst
  • Activiteitenbegeleiding
  • Keukenwerkzaamheden
  • Restaurant bedienen
  • Schoonmaak
  • Was ophalen
  • Gastheerschap
Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten