De Burgt

Wij zijn een gezinshuis met kinderen in de leeftijd van 1 t/m 14 jaar, we noemen ons huis De Burgt, omdat wij vinden dat ieder kind een veilige plek in ons huis mag ervaren. Daar doet iedereen zijn best voor.Over gezinshuis De Burgt

De Burgt is een gezinshuis voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Het gezinshuis is ‘De Burgt’ genoemd omdat wij vinden dat ieder kind een veilige plek in ons huis mag ervaren. Daar doet iedereen zijn best voor.
De naam komt zoals je misschien al kunt raden van ‘De Burcht’. De Burcht is een Middeleeuwse versterkte plaats of woning van een vorst of heer. Een toevluchtsoord voor burgers.

Gezinshuis in Rheden

Gezinshuis De Burgt is gevestigd in Rheden. Rheden is een dorp in de gemeente Rheden en ligt in de buurt van Arnhem. Het is een rustig dorp in een prachtige, veilige omgeving waar de kinderen zich goed kunnen ontwikkelen.

Wat kinderen bij ons leren

Kinderen leren bij ons het ‘leven in een gezin’ en alles wat hierbij komt kijken. Denk aan: respect hebben voor ouders en voor elkaar, lol maken, met geld omgaan, een serieus gesprek voeren en ‘gewoon’ naar school of vereniging gaan. Dit alles draagt bij aan een stevig fundament waarop je je verdere leven kunt gaan bouwen.

Meer weten over De Burgt?

Binnen De Burgt leven en werken we vanuit een christelijke visie. Wil je hier meer over weten? We vertellen je graag meer over onze visie en wat je hiervan in de praktijk merkt. Neem contact met ons op.

Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten