De Kolibrie

We bieden onze bewoners een plek waar vertrouwen en wederzijds respect hoog in het vaandel staan. Een warm en veilig thuis waar je gewoon jezelf kunt zíjn.Welkom bij gezinshuis de Kolibrie. Een gezellig gezinshuis in een mooie en rustgevende omgeving te Angeren. Gezinsouders Bineke en Juliën gaan samen met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om je prettig en gelukkig te kunnen voelen. Een geweldig fijne omgeving waar je onder begeleiding jezelf kunt ontwikkelen.

Kom gerust een keer langs.

Gezinshuis de Kolibrie biedt ruimte voor 9 bewoners en biedt je een rustige omgeving met een huiselijke sfeer omringt door de natuur.

We vinden het belangrijk dat er veel ruimte is voor individuele aandacht. We bieden onze bewoners een plek waar vertrouwen en wederzijds respect hoog in het vaandel staan. Een warm en veilig thuis waar je gewoon jezelf kunt zíjn.

“Juliën is energiek en pragmatisch en houdt het overzicht. Bineke is geduldig en biedt een luisterend oor.  Ze kijkt naar mogelijkheden van mensen en probeert deze mogelijkheden te ontwikkelen in een positieve sfeer.  Juliën is vooral een regelaar en zorgt voor de praktische dingen rondom de locaties . Hij is creatief in het bedenken van leuke activiteiten samen met de bewoners. Bineke biedt met haar 17 jaar ervaring veel warmte, vertrouwen en geborgenheid. Beide hebben een moderne manier van denken en vullen elkaar op deze manier goed aan.”

Ons doel is samen bouwen aan een stabiele woonomgeving.

In deze woonomgeving is ruimte om dingen te leren en ervaringen op te doen die je kunt gebruiken in je dagelijks leven. Groei naar zelfstandigheid willen we bevorderen binnen je mogelijkheden. Gezelligheid en een fijne open sfeer waar we elkaar helpen en steunen zijn onderdeel van onze kernwaarden.

Op deze manier werken we samen aan jouw doelen en toekomst!

Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten