Lunchroom Barend

Grand café Barend is een sfeervolle horecagelegenheid in het centrum van Huissen. Je kunt hier gezellig een kop koffie drinken met Nellie’s appeltaart. Overheerlijk lunchen, lekker dineren of een borrel drinken. De keukenbrigade werkt met de beste ingrediënten veelal van plaatselijk versleveranciers.Ivm met Corona is deze locatie tijdelijke gesloten

Leer- en werkplek bij
Lunchroom Barend?

Kok- en keukenwerk

Allereerst kun je meehelpen in de keuken. Met de chef-kok tref je alle voorbereidingen voor het maken van de gerechten. Je leert groenten snijden, broodjes beleggen en borrelplanken opmaken. Natuurlijk hoort daar ook het koken bij. Het daadwerkelijk bereiden van de gerechten. Je leert hoe je de verschillende gerechten klaarmaakt. Aan het eind van de dag breng je alles weer gereed voor de volgende dag. Dat betekent afwassen en schoonmaken tot de keuken weer blikt en glanst.

Bediening

Vind je het leuk om mensen een geweldige beleving te geven? Dan is gastheer of gastvrouw mogelijk wat voor je. Je neemt bestellingen op, serveert drank en gerechten en ruimte de tafels af. Alles is erop gericht om iemand in de watten te leggen zodat hij of zij de volgende keer met plezier weer terugkomt.

Koek- en taart bakken

Bij elk kopje koffie of thee serveert Lunchroom Barend een traditioneel speculaasje. Deze speculaasjes hebben verschillende afdrukken. De speculaasjes maak en bak je zelf. Net zoals Nellie’s appeltaart. Dit is de lekkerste appeltaart uit de regio vanwege het bijzondere recept. En weet je? Jij leert die bakken. Alles wat daarbij komt kijken, brengen we bij. Van het schillen van de appeltjes tot het kneden van het deeg. De appeltaart is te koop voor gasten, maar ook voor thuis.

Wil je aan de slag bij Lunchroom Barend, dan krijg je uitgebreid een intake en een proefperiode om te kijken of wat bij je zijn en kunnen past. Er zijn hier veel doorgroeimogelijkheid vanwege de aard van de werkzaamheden.

Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten