Onder de Pannen

Bij Onder de Pannen valt genoeg te leren op gebied van wonen, school en vrije tijd. Wij helpen je daar graag bij. Denk bijvoorbeeld aan het leren herkennen van en omgaan met emoties en alleen leren spelen of juist samen met anderen. Of aan het leren van praktische zaken zoals zelf douchen of je eigen boterhammen smeren. Ouders worden zoveel mogelijk betrokken in de opvoeding en het maken van keuzes die van belang zijn voor het kind.Begeleid wonen voor kinderen

Woongroep Onder de Pannen bevindt zich midden in het dorp Doornenburg. De woongroep heeft een ruime leefkeuken, een gezellige woonkamer, een aparte speelkamer en een leuke tuin met speeltoestellen. Het is een woongroep voor kinderen vanaf 4 jaar die veel structuur, nabijheid en duidelijkheid nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Je kunt er opgroeien in een warme en veilige sfeer.

Professionele begeleiding

Er is een klein en ervaren team van begeleiders wat zich richt op het creëren van een voorspelbaar pedagogisch leefklimaat waarin het kind zichzelf mag zijn. De begeleiders worden ondersteund door een gedragswetenschapper om de ontwikkeling van het kind zo goed mogelijk te bevorderen.

Wat kinderen bij ons leren

Bij Onder de Pannen valt genoeg te leren op gebied van wonen, school en vrije tijd. Wij helpen je daar graag bij. Denk bijvoorbeeld aan het leren herkennen van en omgaan met emoties en alleen leren spelen of juist samen met anderen. Of aan het leren van praktische zaken zoals zelf douchen of je eigen boterhammen smeren. Ouders worden zoveel mogelijk betrokken in de opvoeding en het maken van keuzes die van belang zijn voor het kind.

Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten