Dagbesteding & werk

Aan de slag!

Dagbesteding op 3 locaties

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Bij Albero Zorggroep zijn er veel mogelijkheden voor dagbesteding en werk. We bekijken samen wat je graag doet en waar je aan de slag zou kunnen gaan. Er is altijd wel iets passends voor je te vinden. Op onze drie dagbestedingslocaties, waaronder twee zorgboerderijen, vind je gezelligheid én structuur. Een omgeving waar jij je prettig voelt staat bij ons voorop, ook als het gaat om dagbesteding en werk.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Albero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Dagbesteding bij Albero Zorggroep


Ruim aanbod


Werkplaats, technische dagbesteding

Houtbewerking, technische dienstverlening en fietsonderhoud.

Creatieve dagbesteding

Sociaal contact door samen creatief bezig te zijn. Mooie dingen maken.

Zorgboerderij, actief en buiten

Buiten met de dieren en onderhoud in de tuin, actief en groen.

Dagbesteding bij Albero Zorggroep

Bij Albero Zorggroep bieden we gevarieerde dagbesteding aan in de regio de Betuwe en Overbetuwe.
Meer weten?

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk om dagbesteding te volgen op één van de locaties van Albero Zorggroep. Ook wanneer je niet binnen Albero Zorggroep woont.

Albero Zorggroep heeft kleinschalige beschermde woonlocaties. Om de rust op de groep te waarborgen wil Albero Zorggroep eerst kijken of de locatie passend kan zijn. Wanneer na de eerste kennismaking duidelijk wordt dat een locatie de passende zorg kan bieden volgt een kennismaking op locatie. De bewoner krijgt rustig de tijd om de locatie te bekijken. Hierbij wordt ook de mogelijkheid geboden om een keer mee te eten.

Bij de dagbestedingslocatie wordt na het versturen van de documenten gekeken of de locatie aansluit bij de begeleidingsbehoefte van de deelnemer. Hierna krijgt de deelnemer de mogelijkheid om een dag mee te lopen op de dagbestedingslocatie.