Dagbesteding Gendt

Dagbestedingslocatie

Wat kan ik allemaal doen bij dagbesteding Gendt?

Bij dagbesteding Gendt zijn veel dieren, waaronder varkens, ezels, kippen, konijnen, cavia’s en nog meer. Ook ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verzorgen van de paarden van de buurman. In de moestuin kun je een eigen stuk grond krijgen waar je verschillende soorten groenten kunt kweken. Je leert veel over de verschillende gewassen en het verzorgen van je moestuin. Het terrein waarop de zorgboerderij zich bevindt, is keurig aangelegd. Dat willen we zo houden. Gezamenlijk voer je onderhoud uit aan hekwerken, het erf en de dierenverblijven. Je kunt hier een grote diversiteit aan werkzaamheden uitvoeren. Ten alle tijden onder het toeziend oog en met hulp van begeleiders.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Albero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Dagbesteding die bij je past

Je krijgt bij zorgboerderij Gendt alle ruimte om te zijn wie je bent. Je kunt de werkzaamheden op je eigen tempo uitvoeren. Er valt veel te leren. Van dierenverzorging, gewaskennis tot tractor rijden. Je kunt stappen zetten in de aard van de werkzaamheden die je uitvoert.

Aanmelden voor dagbesteding

Werkzaamheden

  • Dieren verzorgen
  • Tractor rijden
  • Fruit en groente telen
  • Onderhouden moestuin
  • Onderhoudswerkzaamheden
  • Fruit en groente verkopen aan de weg

Aanmelden dagbesteding

Heb je interesse en wil je je graag aanmelden voor dagbesteding Gendt. Neem dan contact op met het zorgloket. Zij helpen jou graag om te kijken wat bij jou past. 

Aanmelden voor dagbesteding