Aanmelden

Wilt u een cliënt verwijzen naar Albero Zorggroep? Of wilt u direct iemand aanmelden?

Download hier ons aanmeldformulier. U kunt het opsturen naar info@alberozorggroep.nl Wij nemen uw aanmelding binnen een werkdag in behandeling en nemen contact op.

Wilt u eerst meer informatie of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via: 088 425 1425

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Albero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Uw gegevens voor het Zorgloket

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk om dagbesteding te volgen op één van de locaties van Albero Zorggroep. Ook wanneer je niet binnen Albero Zorggroep woont.

Albero Zorggroep heeft kleinschalige beschermde woonlocaties. Om de rust op de groep te waarborgen wil Albero Zorggroep eerst kijken of de locatie passend kan zijn. Wanneer na de eerste kennismaking duidelijk wordt dat een locatie de passende zorg kan bieden volgt een kennismaking op locatie. De bewoner krijgt rustig de tijd om de locatie te bekijken. Hierbij wordt ook de mogelijkheid geboden om een keer mee te eten.

Bij de dagbestedingslocatie wordt na het versturen van de documenten gekeken of de locatie aansluit bij de begeleidingsbehoefte van de deelnemer. Hierna krijgt de deelnemer de mogelijkheid om een dag mee te lopen op de dagbestedingslocatie.

Bij Albero Zorggroep werken wij niet met wachtlijsten. Naar aanleiding van een aanmelding wordt gekeken welke locatie het meest passend is en of hier beschikbare plekken zijn.

Albero Zorggroep heeft beschermd wonen locaties voor kinderen vanaf 4 jaar, jongvolwassen en volwassenen. Bekijk onze locaties.

Wlz
VG 2,3,4 en 6
GGZ 1,2,3
LVG 1,2,3

Sociaal Domein
Wmo beschermd wonen (intensief), centrum gemeente Arnhem
Jeugdwet

Heb je een andere zorgindicatie? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de passende indicaties en het regelen van een indicatie.

Nee, wij hebben geen crisisplekken. Wij bieden geen kortdurende crisisplekken, wel langdurig verblijf. Een aanmelding zal altijd gedaan worden volgens de reguliere aanmeldprocedure. Wij denken graag mee in de zoektocht naar een passende oplossing.