De Deel

Gezinshuis in Gendt

Boederij in Gendt

In gezinshuis de Deel in Gendt woon je in een klassieke boerderij. Naast het gezinshuis met ruime kamers ligt Zorgboerderij Gendt, een van de dagbestedingslocaties van Albero Zorggroep.

Beschermd wonen op boerderij De Deel

Je kunt op de boerderij werken als dagbesteding, maar ook gewoon genieten van de dieren en het buitenleven. In alle rust werk je bij de Deel aan je persoonlijke groei. Gezinshuis de Deel is kleinschalig en overzichtelijk. Er wordt een huiselijke sfeer geboden. Het gaat er om samen te zijn en samen te delen. Je deelt immers ook het huis met elkaar. Er wordt uitgegaan van jouw mogelijkheden. Jouw ideeën zijn het belangrijkst voor je eigen groei. Je wordt ondersteund waar nodig.

Kernpunten: samenzijn, delen, zijn wie je bent.

Wonen en werken op de boerderij


Waarom kiezen voor gezinshuis de Deel in Gendt?

De Deel heeft een landelijke uitstraling met het karakter van het boerenleven. Woonhuis en boerderij zijn aaneengeschakeld en het is mogelijk om er overdag te werken. David en Corien zijn hier de gezinshuisouders, zij wonen samen met hun drie kinderen in het voorhuis.

  • Landelijk wonen in een klassieke boerderij en naast een dagbestedingslocatie 
  • Meerdere dagbestedingsmogelijkheden op fietsafstand
  • Jaarlijks met cliënten op vakantie
  • Winkelvoorzieningen op 10 minuten fietsen
  • Openbaarvervoer op 200 meter afstand 
  • Gezinsouders met meer dan 15 jaar ervaring

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Wij vinden het belangrijk samen te zijn en samen te delen

Wij bieden wonen in een huiselijke sfeer. Je mag lekker thuiskomen op je eigen stekkie. Wij vinden het belangrijk samen te zijn en samen te delen. Je deelt immers ook het huis met elkaar. Wat wij heel belangrijk vinden: waaraan je denkt, kun je ook delen. We praten graag met jou.

Wonen op boederij De Deel in Gendt

Wij gaan uit van je mogelijkheden, je competenties. Wat je zelf kunt doen, doe je natuurlijk ook zelf. Je geeft zelf aan wat je wilt leren. We vinden je eigen ideeën het allerbelangrijkst voor je eigen groei en we helpen je daarbij. Wij zoeken samen naar de beste weg. Wij zijn klein en overzichtelijk en wij bieden kwaliteit van zorg.​

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen