De Kolibrie

Gezinshuis in Angeren

Beschermd wonen bij De Kolibrie in Angeren

Gezinshuis de Kolibrie in Angeren is een kleinschalig gezinshuis met een huiselijke sfeer in een rustgevende omgeving. Je krijgt een mooie eigen kamer die bestaat uit twee verdiepingen die je naar eigen wens kunt inrichten. Je kunt doorgroeien naar zelfstandigheid in één van de appartementen.

Er is veel ruimte voor individuele aandacht. Vertrouwen en wederzijds respect staan hoog in het vaandel. De Kolibrie is een warm en veilig thuis waar je gewoon jezelf kunt zíjn.

Waarom kiezen voor gezinshuis De Kolibrie?

Je wordt onderdeel van het gezin. De bewoners helpen elkaar. Je helpt mee in het huishouden en als je wilt kook je voor de groep.

  • Eigen kamer met twee verdiepingen
  • Gezinshuisouders houden paarden op loopafstand
  • Mooie piano in de gezamenlijke woonkamer
  • Kamertraining en doorgroeimogelijkheden naar ambulant

Er is veel ruimte om je eigen vrije tijd in te vullen. Daarnaast zijn er met regelmaat leuke activiteiten.

Leuke groepsactiviteiten en gezelligheid met elkaar

Juliën is energiek en pragmatisch en houdt het overzicht. Bineke is geduldig en biedt een luisterend oor. Ze kijkt naar mogelijkheden van mensen en probeert deze mogelijkheden te ontwikkelen in een positieve sfeer.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Albero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Meer weten over beschermd wonen met ondersteuning?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van wonen met zorg van Albero gezinshuizen? Bijvoorbeeld over de gezinshuizen of over de begeleiders? Ons zorgloket beantwoordt al je vragen. Neem vrijblijvend contact op per mail naar info@alberozorg.nl of bel 026 325 28 01.

Beschikbare plekken