Het Nobishuis

Groepswonen voor kinderen van 5 tot 14 jaar

Huiselijke en gezellige sfeer in Huissen

Het Nobishuis is een kindhuis in een rustige wijk in Huissen. Het Nobishuis biedt plaats aan kinderen van 5 tot ongeveer 14 jaar. In Het Nobishuis wordt door een klein team van vaste begeleiders structuur geboden in een huiselijke en gezellige sfeer.

De kinderen worden altijd begeleid door bekende gezichten die ze vertrouwen. Het Nobishuis heeft plaats voor 7 kinderen.

Nobis is het Latijnse woord voor ‘ons’. In het kindhuis staan veiligheid, geborgenheid, warmte en rust voorop. Ouders en betrokken netwerk zijn een belangrijke partner in het zorgtraject van de kinderen. Kinderen leren doormiddel van thema’s. Bijvoorbeeld in de herfstweek gaan de kinderen naar het bos om te leren over de vallende bladeren. In brandweerweek gaan ze de brandweer bezoeken.

Ruime tuin met speelmogelijkheden


Waarom kiezen voor kindhuis het Nobishuis in Huissen?

  • Ruime tuin met speelmogelijkheden zoals trampoline en speelhuizen
  • Voormalige tandartswoning en praktijk, midden in de wijk 
  • Snoezelruimte 
  • Structuur bieden, creativiteit ontwikkelen 
  • Een vaste gedragswetenschapper is nauw betrokken bij de kinderen en het leefklimaat
  • Voetbal en overige sporten op fietsafstand 
Kindhuis in Huissen

In Het Nobishuis bieden we structuur. Dat is een belangrijk uitgangspunt voor de kinderen. Bij de professionele begeleiding is een gedragswetenschapper van Albero Zorggroep betrokken.

Professionele begeleiding

Bij Albero Zorggroep staat de ontwikkeling van de kinderen centraal. Begeleid wonen bij Albero Zorggroep betekent dat professionele begeleiders jouw kind in een veilige omgeving helpen om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Bij al onze woonhuizen is een gedragswetenschapper betrokken. Vanuit deze expertise adviseert en coacht de gedragswetenschapper de begeleiding binnen de verschillende fasen van de ontwikkeling van het kind. Indien nodig zetten wij een behandeling in afgestemd op het kind.

Meer weten?

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Albero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen