De Kei

Beschermd wonen in Angeren

De Kei kleinschalige zorg

De Kei in Angeren is een kleinschalig gezinshuis met ruime kamers en  appartementen. Het hoofdgebouw van de Kei, Het Witte Huis, heeft een eigen mini gym. Alle bewoners kunnen op elk moment van de dag en nacht op de begeleiding terugvallen. Bij de begeleiding wordt aangesloten bij wat de bewoner zelf kan en wordt sturing gegeven. Doel is dat de cliënten zich ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Een aantal bewoners van De Kei heeft een vaste baan.

De Kei heeft 10 woonplekken verdeeld over drie locaties, 2 in Angeren, 1 in Huissen.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

10 woonplekken

Bewoners bij gezinshuis De Kei hebben ieder een eigen kamer. In de eetkamer wordt gezamenlijk gegeten en in de woonkamer is ruimte voor gezelligheid. De begeleiding wordt gedaan door Freek Wannet en Lonneke Vodegel, professionele gezinshuisouders. Begeleid wonen bij De Kei is een tussenvorm van wonen in een gezinshuis naar ambulant wonen.

Wonen bij De Kei


Het Witte Huis

Het Witte Huis is het hoofdgebouw van de Kei. Dit biedt ruimte voor 3 bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen kamer. Samen hebben zij een sfeervolle zitkamer die grenst aan de voortuin. In de mini gym wordt gesport. Aangeschakeld zijn 2 mooie, eigentijdse appartementen voorzien van eigen keuken en sanitaire faciliteiten.

De Bungalow

In de Bungalow, op een steenworp afstand van het Witte Huis, wonen  3 bewoners. De bewoners hebben een eigen ruime kamer. In de eetkamer van de Bungalow wordt met alle bewoners gezamenlijk gegeten.

Appartementen Huissen

In Huissen zijn twee appartementen op 1 locatie. Ook voor deze locatie geldt dat er 24 uur per dag een beroep kan worden gedaan op begeleiding, buiten de vaste begeleidingsmomenten om. Elk appartement heeft een eigen keuken, badkamer en woongedeelte. 

Wonen in een gezinshuis in de omgeving Arnhem?


Over de gezinshuisouders

Freek en Lonneke kenmerken zich doordat zij iedereen als uniek persoon met eigen kwaliteiten benaderen. Ervaring heeft hen geleerd dat ze door hun persoonlijke begeleiding goed kunnen sturen op ontwikkelen naar meer zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Uitgaan van eigen kracht, talenten herkennen en zelfstandig kunnen leven is waar zij voor staan.

Door hun denkwijze zijn ze ook tot de naam De Kei gekomen: hoe ruw, ongepolijst, hard of soms zelfs onbenaderbaar iemand ook lijkt, in de kern is altijd iets moois te vinden! In hun begeleiding gaan zij op zoek naar de binnenkant van de mens om zo samen te zorgen dat de cliënten zich ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.

Waarom kiezen voor gezinshuis de Kei in Angeren/Huissen?

  • LHBTIQ+
  • Mini gym
  • Bushalte voor de deur 
  • Meerdere dagbestedingsmogelijkheden op loop en fietsafstand
  • Gelegen in het buitengebied 
  • Gezinshuisouders hebben eigen paarden en honden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Voorbereiden op zelfstandig wonen 
  • Verschillende intramurale woonmogelijkheden waaronder zelfstandige appartementen

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen