De Kei

Tussenvorm gezinshuis en ambulant wonen

Waarom kiezen voor gezinshuis de Kei in Angeren?

  • LHBTIQ+
  • Mini gym
  • Bushalte voor de deur
  • Dagbestedingsmogelijkheden op loop- en fietsafstand
  • Wonen in het buitengebied
  • Werken wordt gestimuleerd
  • Gezinshuisouders hebben eigen paarden en honden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Voorbereiding op zelfstandig wonen
  • Intramurale woonmogelijkheden waaronder zelfstandige appartementen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons weten dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil wonen bij Albero Zorggroep

10 woonplekken

Bewoners bij gezinshuis De Kei hebben ieder een eigen kamer. In de gezamenlijke ruimte wordt gegeten en is plaats voor gezelligheid. Beschermd wonen bij De Kei is een tussenvorm van wonen in een gezinshuis naar zelfstandig wonen.

Gezinshuis De Kei


Het Witte Huis

Het Witte Huis is het hoofdgebouw van de Kei. Hier wonen de gezinshuis ouders Freek en Lonneke. Daarnaast is er ruimte voor 3 bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen kamer. De bewoners hebben een ruime voortuin.

De Bungalow

In de Bungalow, op een steenworp afstand van het Witte Huis, wonen  3 bewoners. De bewoners hebben een eigen ruime kamer. In de eetkamer van de Bungalow wordt met alle bewoners gezamenlijk gegeten. In de mini gym wordt gesport. Aangeschakeld zijn 2 mooie, eigentijdse appartementen voorzien van eigen keuken en sanitaire faciliteiten.

Appartementen Huissen

In Huissen zijn twee appartementen op 1 locatie. Ook voor deze locatie geldt dat er 24 uur per dag een beroep kan worden gedaan op begeleiding, buiten de vaste begeleidingsmomenten om. Elk appartement heeft een eigen keuken, badkamer en woongedeelte. 

Wonen in een gezinshuis in de omgeving Arnhem?


Over de gezinshuisouders

Freek en Lonneke kenmerken zich doordat zij iedereen als uniek persoon met eigen kwaliteiten benaderen. Ervaring heeft hen geleerd dat ze door hun persoonlijke begeleiding goed kunnen sturen op ontwikkelen naar meer zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Uitgaan van eigen kracht, talenten herkennen en zelfstandig kunnen leven is waar zij voor staan.

Door hun denkwijze zijn ze ook tot de naam De Kei gekomen: hoe ruw, ongepolijst, hard of soms zelfs onbenaderbaar iemand ook lijkt, in de kern is altijd iets moois te vinden! In hun begeleiding gaan zij op zoek naar de binnenkant van de mens om zo samen te zorgen dat de cliënten zich ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons weten dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil wonen bij Albero Zorggroep