Advies en ondersteuning

Voor verwijzers

Ondersteuning en netwerk

Bij Albero Zorggroep zijn we jou als verwijzer graag van dienst met advies en ondersteuning.
Ons zorgprofessionals  denken graag mee op het gebeid van zelfstandig, begeleid of beschermd wonen, maar ook op het gebied van dagbesteding.
Het zorgteam zorgt voor ondersteuning op maat zodat je inhoudelijk met het vraagstuk van jouw client kunt bezig zijn.

Professioneel zorgteam

Bij Albero Zorggroep zijn we je graag van dienst met advies en ondersteuning op het gebeid van zelfstandig begeleid wonen. Bij aanmelding voor een van onze woonlocaties en bij doorstroom kijkt een professioneel zorgteam samen met de zorgprofessionals  naar wat aansluit bij jouw wensen. We zorgen ervoor dat jij ondersteuning op maat krijgt. Als het nodig is, helpen we je ook bij gesprekken met bijvoorbeeld de gemeente, het CIZ of het zorgkantoor.

In ons zorgteam bespreken we geregeld hoe het met iedereen gaat. Ons uitgangspunt is: zo zelfstandig mogelijk. Ook bekijken we wie mogelijk extra hulp en ondersteuning kan gebruiken. Als het nodig is, bieden we gerichte behandeling of speciale therapie. Een voorbeeld: Woon je als jonge moeder samen met je kind op een van onze locaties? Ook dan is het mogelijk om extra hulp en begeleiding te krijgen als jij een steuntje in de rug kunt gebruiken.

Zorgteam

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, staat een professioneel zorgteam klaar.