Advies en ondersteuning

Door onze zorgprofessionals

Voor verwijzers

Bij Albero Zorggroep zijn we u als verwijzer graag van dienst met advies en ondersteuning.
Onze zorgprofessionals denken graag mee over zelfstandig, begeleid of beschermd wonen en over dagbesteding.
De gedragswetenschappers van Albero Zorggroep zorgen voor ondersteuning op maat.

Voor cliënten

Bij Albero Zorggroep zijn we jou graag van dienst met advies en ondersteuning op het gebied van zelfstandig begeleid wonen. Bij aanmelding voor een van onze woonlocaties en bij doorstroom kijken de gedragswetenschappers samen met de zorgprofessionals naar wat aansluit bij jouw wensen. We zorgen ervoor dat jij zorg en ondersteuning op maat krijgt. Als het nodig is, helpen we je ook bij gesprekken met bijvoorbeeld de gemeente, het CIZ of het zorgkantoor.

In ons zorgteam bespreken we geregeld hoe het met iedereen gaat. Ons uitgangspunt is: zo zelfstandig mogelijk. Ook bekijken we wie mogelijk extra hulp en ondersteuning kan gebruiken. Als het nodig is, bieden we gerichte behandeling of speciale therapie. Een voorbeeld: woon je bij ons als jonge moeder samen met je kind? Ook dan is het mogelijk om extra hulp en begeleiding te krijgen als jij een steuntje in de rug kunt gebruiken.

Zorgteam

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, staat een professioneel zorgteam klaar. We hebben een Zorgexpertise Team dat bestaat uit gedragswetenschappers, persoonlijk- en woonbegeleiders en pedagogisch medewerkers.