Vrije tijd

Een goede verhouding tussen wonen werken en vrije tijd is goed voor de ontwikkeling en draagt bij aan rust en structuur. Naast wonen (en behandeling) is er tijd voor hobby’s en leuke activiteiten. Wij bieden een breed scala aan hobby en sport mogelijkheden.

Judo lessen van Marvin de Croes

In de Dojo van Judokwai Huissen worden er judolessen gegeven aan kinderen en volwassenen. De lessen worden gegeven door voormalig wereld kampioen Marvin de la Croes.

Albero werkt samen met Uniek Sporten.

Tijd voor ontspanning

Bij Albero Zorggroep streven wij samen met de bewoners naar een goede balans in de inrichting van hun tijd en leven. Een juiste verhouding tussen wonen, werken en vrijtijd is niet alleen goed voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen maar geeft ook rust en structuur.

Muziek

Voor de muziekliefhebbers onder ons is het mogelijk om muzieklessen te volgen. Je kunt gewoon je eigen instrument meenemen maar wij hebben ook verschillende instrumenten in onze eigen muziekstudio. Er is van alles mogelijk.

Je kunt bijvoorbeeld muziekles krijgen van Maus, een beroemde multi-instrumentalist uit Arnhem. Hij geeft drumles, basles en gitaarles en wil dat ook graag doen voor bewoners en cliënten van de Albero Gezinshuizen.

Albero Zorggroep heeft onder leiding van gezinsouder David zelfs een eigen band! De band heet ‘De Barracuda’s’ en speelt leuke covers van Engelstalige hits uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90.

Eigen nummer: pesten is niet oké

Ook zijn de Barracuda’s naar de studio gegaan om een eigen nummer op te nemen – pesten is niet oké –

 

Feestcommissie Albero Zorggroep

Albero Zorggroep heeft een feestcommissie voor al haar bewoners en deelnemers. De feestcommissie bestaat uit gezinshuisouders en medewerkers. Mede met behulp van input van de cliëntenraad worden de activiteiten uitgekozen voor het gehele jaar. Denk hierbij aan bingo avonden, film avonden, highland games, kerstgala, natuurdag en disco avond. Alle bewoners en deelnemers van Albero Zorggroep mogen deelnemen aan de activiteiten.