Je bent van harte welkom

Wil je graag wonen in een van de gezinshuizen of op een teamlocatie van Albero Zorggroep? Je bent van harte welkom! Je kunt bij ons in je eigen tempo nieuwe dingen leren en je talenten ontwikkelen. We gaan altijd uit van jouw mogelijkheden. Want jij staat bij ons centraal. Samen werken we aan jouw toekomst. Hieronder leggen we uit welke stappen er worden gezet na jouw aanmelding bij het Zorgloket.

Aanmelden in 4 stappen

Wonen bij Albero Zorggroep betekent wonen met zorg en begeleiding op maat. Dat houdt in dat we samen kijken waarbij jij ondersteuning kunt gebruiken om jezelf te ontwikkelen. Wat kun je al zelf en wat wil je graag nog leren? We bedenken samen wat jij wilt bereiken en maken samen toekomstplannen. Als je iets wilt bereiken dan doe je daar natuurlijk je best voor; en daar krijgen wij dan weer energie van.​ En als het even niet wil lukken, dan zorgen wij met vertrouwde gezichten voor hulp en ondersteuning. Iedere dag weer en met veel plezier.

De 4 stappen

Iedereen die in aanmerking wil komen voor een plek bij Albero Zorggroep doorloopt de volgende stappen.

1. Aanmelden

Je kunt je aanmelden via deze website, via e-mail of telefonisch. Nadat je aanmelding bij ons binnen is, nemen wij binnen enkele werkdagen contact met je op. We hebben geen wachtlijst; er is bijna altijd wel een plek beschikbaar.

2. Intern bespreken

Aanmeldingen worden anoniem besproken en beoordeeld in ons wekelijkse zorgloketoverleg. Onze gedragswetenschappers maken op basis van de aangeleverde informatie een eerste inschatting van de zorg die nodig is en overleggen of er mogelijk een geschikte plek voor je is. Op basis hiervan word je wel of niet uitgenodigd voor een kennismaking.

3. Kennismaking

De kennismaking vindt plaats bij ons op kantoor in Angeren, meestal met een gedragswetenschapper en een coördinator. Zij bekijken of het beeld uit de aangeleverde informatie klopt en stellen aanvullende vragen. Vervolgens wordt de aanmelding opnieuw besproken in ons zorgloketoverleg en als we nog steeds denken een geschikte plek voor je te hebben dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek op locatie.

4. Op locatie

Het tweede gesprek vindt plaats op de locatie die het beste bij jou past. Je maakt kennis met de gezinshuisouders of het team en krijgt een rondleiding door het huis. Als zowel jijzelf als de gezinshuisouders of het team na deze kennismaking enthousiast zijn dan is het zo ver! Je komt bij ons ‘in zorg’, zoals dat heet.

Zorgloket

De medewerkers van het Zorgloket vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Albero Zorgroep. Wil je informatie over wonen, dagbesteding, logeren en/of behandeling?

Dan kun je bellen naar 088 425 1425

Maandag t/m donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.00 uur

Contact met zorgloket

Zorgloket

De medewerkers van het Zorgloket vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Albero Zorgroep. Wil je informatie over wonen, dagbesteding, logeren en/of behandeling?

Dan kun je bellen naar 088 425 1425

Maandag t/m donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.00 uur

Contact met zorgloket