Wonen in een gezinshuis

Met maximaal 9 personen

Structuur en persoonlijke aandacht

In een gezinshuis van Albero Zorggroep woon je in kleine groepen van maximaal negen bewoners. Huiselijkheid, betrokkenheid, contact, persoonlijke aandacht, veiligheid, rust, regelmaat, structuur, ondersteuning staan centraal. Elk huis heeft zijn eigen sfeer en identiteit. De gezinshuisouders zijn verantwoordelijk voor 24-uurs woonbegeleiding. Je woont met maximaal negen bewoners in een gezinshuis.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons weten dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil wonen bij Albero Zorggroep

11 gezinshuizen

Fijne mensen die je coachen, begeleiden en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen. Je krijgt de aandacht die jij nodig hebt.

In een rustige wijk of het buitengebied

De gezinshuizen bevinden zich in de regio Arnhem-Nijmegen. In een rustige wijk of het buitengebied heb je de ruimte om jezelf en je talenten te ontwikkelen. Je bent altijd dichtbij een grote stad.

Bekijk onze huizen en ontdek jouw favoriete gezinshuis in de provincie Gelderland​.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Albero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Wat sluit het beste aan bij jouw wensen?

Bij aanmelding kijken de zorgprofessionals van Albero Zorggroep, onder wie een gedragswetenschapper, samen met gezinshuisouders wat het beste aansluit bij jouw wensen. Uiteraard in overleg met jou, je ouders of jouw netwerk. Je wordt – als je dat wilt – begeleid door ons bij gesprekken met de gemeente en het zorgkantoor.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons weten dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil wonen bij Albero Zorggroep