Reactie oprichters Teun en Joke Kaptein

Albero Zorggroep

Reactie oprichters Teun en Joke Kaptein

Wij hebben ons met passie en een groot zorghart jarenlang ingezet voor goede zorg voor alle bewoners, gezinshuisouders en medewerkers van onze zorginstelling. Samen met Pointer tv heeft Follow the Money ons met een draaiende camera thuis overvallen. Ondanks dat wij alsnog schriftelijk en onderbouwd met stukken hebben gereageerd zit het artikel van Follow The Money vol met fouten: feitelijke onjuistheden en verkeerde berekeningen.

De anonieme kritiek van enkele oud-medewerkers herkennen wij niet. Het raakt ons dan ook zeer. Wij werkten altijd als volgt: als er een positief resultaat was dan werd dat geld toegevoegd aan de algemene reserve, het bleef dus naar de zorg gaan. En alles wat wij deden was volgens wet- en regelgeving. Onze eigen beloning viel ruim binnen de wettelijke normen.

Wij zijn er trots op dat de kwaliteit van zorg bij alle zorgondernemingen van de Albero Zorggroep op orde is. De cliënttevredenheid is met een score van 8 erg goed te noemen. En alle gezinsouders zijn tevreden.

Wij hebben ons sinds 2018 teruggetrokken uit de dagelijkse leiding. Dat deden wij met een gerust hart. Wij hebben er alle vertrouwen in dat iedereen die woont en werkt bij de Albero Zorggroep een mooie toekomst tegemoet gaat.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Albero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.