Dagbesteding Angeren

Dagbestedingslocatie

Wat kan ik doen op dagbesteding Angeren?

Lekker werken in de buitenlucht, aanpakken en doen. Bij de dagbesteding in Angeren ervaar je het!

Onder begeleiding verzorg je de dieren. Dit zijn onder meer kippen, cavia’s, pony’s en geiten. Er is een houtbewerkingsplaats. Je kunt het groen verzorgen. Of onderhoud plegen aan de dierenverblijven, hekwerk en gebouwen. Er zijn genoeg klussen om te doen, waaronder het onderhouden en opknappen van fietsen. Geen één dag is daarom hetzelfde. Het een gezellige werkplek waar veel gelachen wordt. Bovendien krijg je veel liefde terug van de dieren voor jouw goede verzorging. Met regelmaat zijn de deelnemers bezig met het onderhouden en opknappen van fietsen.

Werkzaamheden

  • Dieren verzorgen
  • Tractor rijden
  • Clubcar rijbewijs halen
  • Onderhoud van het groen
  • Onderhoudswerkzaamheden
  • Fietsen repareren
  • Houtbewerking

Dieren verzorgen

Op zorgboerderij Angeren lopen veel verschillende dieren rond. Zoals kippen, pony’s, cavia’s en geiten. Al deze dieren hebben dagelijkse verzorging nodig. Ze moeten gevoerd en geborsteld worden en hun hokken moeten schoon gehouden worden. Natuurlijk is er ook tijd om met de dieren te knuffelen. Want ook zij hebben aandacht nodig.

Tractor rijden

Op een boerderij hoort natuurlijk een tractor. En die hebben we. Je krijgt de mogelijkheid om tractor te leren rijden en daarna vervolgens werkzaamheden mee uit te voeren. Hoe leuk is dat?

Onderhoud van het groen

De boerderij heeft een grote boomgaard en verschillende tuinen. De bomen, struiken en planten moet gesnoeid worden. Ook moet onkruid verwijderd worden. In het zomerseizoen gaan we het fruit telen. We hebben appel-, peren- en appelbomen. Vervolgens verkopen we deze aan de weg.

Onderhoudswerkzaamheden

Het is een behoorlijk groot terrein waarop de zorgboerderij ligt. Deze heeft onderhoud nodig. Denk daarbij aan herstelwerkzaamheden, timmerwerk en schilderwerk van het hekwerk, poorten en dierenverblijven.

Fietsen repareren

Met regelmaat ontvangen we fietsen die we mogen opknappen en verkopen. Deze lappen we op. Ook komen er mensen uit de buurt hun fiets brengen als deze een mankement heeft.

Houtbewerking

Op terrein bevindt zich een houtbewerkingsplaats. Hier maken we (kleine) meubels van pallets. Of voeren onderhoudswerkzaamheden uit.

Genoeg te doen dus bij ons op de zorgboerderij in Angeren. Lijkt het je plezier om je handen uit de mouwen te steken? Neem dan contact op. Je hoeft geen ervaring te hebben. Je wordt begeleid en we leren je alles. In jouw tempo en binnen de grenzen van je kunnen.

Aanmelden bij Dagbesteding Angeren?

Heb je interesse en wil je je graag aanmelden voor dagbesteding in Angeren. Neem dan contact op met het zorgloket. Zij helpen jou graag om te kijken wat bij jou past. 

Zorgloket

De medewerkers van het Zorgloket vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Albero Zorgroep. Wil je informatie over wonen, dagbesteding, logeren en/of behandeling?

Dan kun je bellen naar 026 325 28 01

Maandag t/m donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.00 uur

Contact met zorgloket

Zorgloket

De medewerkers van het Zorgloket vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Albero Zorgroep. Wil je informatie over wonen, dagbesteding, logeren en/of behandeling?

Dan kun je bellen naar 026 325 28 01

Maandag t/m donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.00 uur

Contact met zorgloket