Kleinschalig groepswonen in een gezinshuis

Tot maximaal 9 personen

Wonen in een gezinshuis

Bij Albero Zorggroep woon je in kleine groepen van maximaal negen bewoners in een gezinshuis. Huiselijkheid, betrokkenheid, contact, persoonlijke aandacht, veiligheid, rust, regelmaat, structuur, ondersteuning staan binnen het kleinschalig groepswonen centraal. Daarbij heeft huis zijn eigen sfeer en identiteit. In de gezinshuizen zijn de gezinshuisouders verantwoordelijk voor 24-uurs woonbegeleiding.

Bij Albero Zorggroep woon je in kleine groepen van maximaal negen bewoners in een gezinshuis.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Er zijn meerdere gezinshuisouders bij Albero Zorggroep aangesloten

Fijne mensen die je coachen, begeleiden en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen. Zij geven je precies de zorg en aandacht die jij nodig hebt.

Regio Arnhem/Nijmegen

Onze huizen bevinden zich momenteel voornamelijk in de gemeente Lingewaard. Daar heb je in een landelijke, veilige en rustige omgeving de ruimte om jezelf en je talenten te ontwikkelen en ben je toch ook dichtbij de grote stad. Bekijk onze huizen en ontdek jouw favoriete gezinshuis in Gelderland!​​

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Albero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Hulp van Zorgkantoor

Bij aanmelding kijkt een professional zorgteam samen met gezinshuisouders wat aansluit bij jouw wensen op het gebied van begeleid of zelfstandig wonen. Gezinshuisouders en het zorgteam kijken dan hoe je de juiste ondersteuning op maat krijgt. Ook krijg je advies en ondersteuning in gesprekken met gemeenten en zorgkantoor.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen